پرستار سالمند با خدمات مراقبت از بیماران سکته مغزی

پرستاری از بیمار سکته مغزی پرستار بیمار سکته مغزی در منزل

بنابرین شما به عنوان مراقب بیمار سکته مغزی نیاز دارید از تمام عوارض احتمالی بیمار با خبر باشید. شناخت کامل عوارض جانبی و مشکلات بیمار سکته مغزی اثر بخش ترین راهکار و روش برای کاهش دوران نقاهت و جلوگیری از مشکلات بعدی بیمار و مراقبین می شود. مراقبت‌های پس از سکته شامل مدیریت فشار خون، دیابت و کلسترول است که می‌تواند خطر بروز سکته دوم را کاهش دهد. اگر از یک بیمار سکته مغزی در خانه مراقبت می‌کنید، ممکن است سوالات زیادی در مورد اینکه آیا بیمار شما بهبود می‌یابد و نیازهای او در ماه‌ها و سال‌های آینده چیست، برای شما پیش می‌آید. همچنین ممکن است بپرسید که چگونه نقش جدید خود را در منزل مدیریت خواهید کرد. سکته مغزی عارضه‌ای است که براساس شدت آن می‌تواند شرایطی را به همراه داشته باشد، که بیمار نیاز به نگهداری خاصی پیدا کند.

های جامع، به بهبود کیفیت زندگی بیماران سکته مغزی در منزل کمک کنیم و از آسایش و آرامش آنان در محیط منزل حمایت کنیم. این رویکرد، به ویژه برای بیمارانی که نیاز به مراقبت‌های طولانی‌مدت دارند، بسیار مؤثر است. یکی از نکات نگهداری از بیماران سکته مغزی در منزل، مصرف به موقع داروها است. پیروی از برنامه دقیق داروها طبق گفته پزشک موجب بهبودی سریع‌تر بیمار می‌شود و یادآوری آن از سوی پرستار از اهمیت زیادی برخوردار است. بیمار ممکن است تحت درمان دارویی برای کنترل فشار خون، کاهش خطر سکته مغزی مجدد یا مدیریت علائم دیگر باشد.

Contact Us
naser rasouli
Email: acrotic.info@gmail.com
Phone: 0098914562900
tehran
tehran, iran, iran

به طور کلی، مراقبت پرستاری از بیماران سکته مغزی نیاز به رویکردی جامع دارد که نیازهای جسمی، عاطفی و اجتماعی بیمار را مورد توجه قرار دهد. حمایت و همدلی خانواده می‌تواند به افزایش روحیه و انگیزه بیمار کمک کند. نتیجه‌گیریمراقبت از بیماران سکته مغزی در منزل نیازمند دانش، تجربه و تعهد است. با انتخاب خدمات حرفه‌ای ما، می‌توانید از بهترین کیفیت مراقبت برای عزیزان خود مطمئن باشید. علاوه بر این، بیماران سکته مغزی در معرض خطر سکته‌های بعدی نیز هستند؛ بنابراین، مراقبت دقیق از آنان بسیار مهم است. در ادامه، چند راه برای تسریع روند بازیابی بیماران سکته مغزی و نحوه مراقبت از آن‌ها در منزل ارائه می‌شود.

این وضعیت می‌تواند به آسیب جدی به مغز منجر شود و نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارد. علل بروز سکته مغزی در سالمندان می‌تواند مواردی همچون فشار خون بالا، دیابت، کلسترول بالا و انسداد عروق به دلیل لخته خون یا تجمع چربی باشد. مراقبت پس از سکته مغزی در سالمندان بسیار حیاتی است و می‌تواند تأثیر زیادی بر بهبود و کیفیت زندگی آنها داشته باشد. در اغلب موارد ممکن است سالمندان اصلاً به مراقبت خاصی احتیاج نداشته باشند؛ اما صرف نیاز به همدم و هم صحبت باعث می‌شود که به پرستار سالمند در منزل احتیاج داشته باشیم. بسیاری از خانواده‌ها به دلیل مشغله و زندگی شخصی پیچیده خود امکان نگهداری سالمند شبانه روزی در منزل را ندارند؛ بنابراین به روش‌هایی مثل خانه سالمندان روی می‌آورند که ممکن استت شرایط را بدتر کند. افراد بعد از سکته مغزی در تکلم خود دچار مشکل می‌شوند و دارای لکنت زبان می‌شوند.

اگر نیاز به کمک دارید، می‌توانید روی کمک متخصصان ما در مجموعه خدمات پرستاری ارسطو حساب کنید و با خیال راحت بیمار خود را به مراقبت‌های دلسوزانه و مسئولانه ما بسپارید. مرکز خدمات پرستاری سفیر آرامش، با هدف ارتقای سطح سلامت و رفاه جامعه و متمرکز بر خدمات مراقبتی و پرستار، به صورت 24 ساعته در تمامی روزهای سال فعالیت می‌کند. برای کمک به بیماران بعد از سکته مغزی در بازیابی توانایی تکلم، باید تمرینات گفتار درمانی را به طور منظم انجام دهید. همچنین، تشویق بیمار به صحبت کردن و تمرین کردن می‌تواند به بهبود تکلم کمک کند. در صورت نیاز، گفتاردرمانگر می‌تواند راه‌های ارتباطی جدیدی را به بیمار پیشنهاد دهد. افرادی که دچار علائم سکته مغزی می‌شوند، امکان دوباره رخ دادن این اتفاق برای آن‌ها بسیار زیاد است.

در زمینه مراقبت از سالمندان بستری در منزل مرکز خدمات پرستاری پارسیان مهرپرور به شما استفاده از پرستاران سالمند متخصص که دارای مهارت لازم و کافی هستند را پیشنهاد می‌دهد. مراقبت از سالمندان بستری در منزل یک وظیفه حساس و مهم است که نیازمند برنامه‌ریزی، توجه و مهارت‌های ویژه است. نیاز به رسیدگی برخی از ایشان به دلیل عدم تحرک دشوار تر نیز خواهد بود.به خاطر داشته باشید که مراقبت از سالمندان بستری در منزل نیازمند توجه و تعهد طولانی‌مدت است. علاوه بر این، دیدن عزیز سالمند که درگیر این تغییرات جسمانی و عاطفی است، برای کل خانواده و جامعه دردناک و ناراحت‌کننده است. با این حال، آشنایی با تحقیقات وسیعی که پیرامون توان‌بخشی موفق پس از سکته مغزی انجام شده، امید به راهی روشن در بهبود را افزایش می‌دهد.

وظیفه کمک به او برای انجام کارهای روزانه ای مانند خواب، استحمام، غذا خوردن و انجام طهارت و یا تعویض پوشک سالمند است که سالمند توانایی انجام آن را ندارد. برخی سالمندان در دوره نقاهت بیماری‌ها هستند یا جراحت در حال بهبود دارند و نیاز هست تا از آنان مراقبت ۲۴ ساعته انجام شود. همه سالمندان به طور مداوم نیاز به پرستار شبانه روزی ندارند، گاهی اوقات شما قصد مسافرت دارید و در طول زمانی که در منزل نیستید به پرستار شبانه روزی احتیاج دارید تا سالمند تنها نباشد. بلند شدن از زمین برای بیماران سکته مغزی امری دشوار است بنابراین احتمال زمین خوردن بسیار بالا می رود. در صورت سقوط به دنبال مراقبت های پزشکی باشید و در مورد تغییرات و ایمن سازی خانه، تجدید نظر کنید.

عدم توجه به علائم سکته مغزی ممکن است آسیب‌های جدی و جبران ناپذیری مانند ضربه‌ی مغزی در اثر نداشتن تعادل در راه رفتن، ناتوانی طولانی مدت و متاسفانه مرگ در پی داشته باشد. مینی سکته مغزی در اثر لخته شدن خون به طور موقت در شریان خون ایجاد می‌شود. بی اختیاری در ادرار کردن و دفع مدفوع تقریباً تا3 هفته پس از سکته مغزی از عوارض شایع پس از سکته مغزی است. پرستار سالمند داروهای مورد نیاز بیمار را در راس ساعت به ایشان ارائه می‌کند و در صورت بروز هرگونه مشکل اقدامات لازم را انجام می‌دهد. پرستار سالمند با دریافت آموزش‌های لازم از متخصص و برنامه‌ریزی برای انجام دستورالعمل‌ها به شخص سالمند در فرایند بهبودی یاری می‌رساند.

  • بله، پرستاران شبانه روزی به طور معمول دارای مهارت‌های اورژانسی نیز هستند.
  • {
  • مراقبت‌های پس از سکته شامل مدیریت فشار خون، دیابت و کلسترول است که می‌تواند خطر بروز سکته دوم را کاهش دهد.
  • |}
  • در چنین شرایطی بسیار مهم است که در مورد نحوه نگهداری از بیمار سکته مغزی اطلاعات کافی بدست آوریم تا او را با مشکلات دیگری مواجه نکنیم.
  • {
  • پرستاری که اطلاعات کافی در زمینه این بیماری دارد و با مشکلات بر سر راه آن آشناست، بیمار شما را در روند درمانی همراهی می‌کند و او را از تنش‌های احتمالی درامان نگه می‌دارد.
  • |}{
  • سعی کنید حالات روحی بیمار را درک کنید و درک درستی از این حال و هوای چالش برانگیز ایشان داشته باشید.
  • |}
  • باید توجه شود که درمان و مراقبت‌های پس از سکته به دلیل طولانی بودن، نیاز به صبر و حوصله زیادی دارد.

اما با وجود مزایا، پرستاری سالمندان در منزل نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، توجه به جوانب پزشکی و روانشناختی و همچنین هماهنگی بالا بین اعضای خانواده و پرستار است. شوک ناشی از تغییرات در زندگی عزیز شما بسیار جدی است و سطح استقلال روزمره او به طور قابل‌توجهی تحت تأثیر قرار می‌گیرد. تمام روزهای اول بعد از سکته مغزی را باید به دقت بررسی کرده و با او در این باره صحبت کنید. برای حفظ ارتباطات عاطفی، ایجاد فضایی راحت و آشنا در خانه می‌تواند به تقویت روحیه عزیز شما کمک کند. پس از سکته مغزی، بیماران معمولاً دچار شل‌شدگی و ضعف عضلات می‌شوند که در نتیجه آن، ناتوانی در حرکت دادن عضلات آسیب‌دیده را تجربه خواهند کرد.

برای جلوگیری از ایجاد زخم بستر، پرستار باید به تغییر وضعیت بیمار در بازه‌های زمانی مشخص توجه کند. در این فرآیند، بیماران تشویق می‌شوند تا به طور فعال در روند توانبخشی شرکت کنند و با تیم مراقبت خود برای تعیین اهدافی که می‌خواهند در دوران نقاهت به دست آورند، همکاری کنند. جهت ارتباط با کارشناسان ما و  درخواست مراقب بیمار سکته ای با شماره تلفن های زیر تماس حاصل نمایید. به‌عنوان یادآوری، عزیز شما هیچ سطحی از هوش را حتی زمانی که مهارت‌های ارتباطی او به‌طور موقت کاهش یافته از دست نداده است و فقط مسیر زبان مسدود شده است. برای کاهش ناراحتی عزیزانتان به خاطر عدم توانایی در ابراز خواسته‌ها و نیازهایشان، روش‌های ساده‌ای برای برقراری ارتباط با او از راه عبارات ساده، تصاویر و نمادها بیابید.

اگر شما و سایر اعضای خانواده تان شرایط مراقبت از عزیز مبتلا به آلزایمرتان در منزل را ندارید مرکز خدمات پرستاری مهرپرور می‌تواند به شما در زمینه استخدام پرستار سالمند آلزایمری کمک کند. موسسه امن و آرام از سال ۱۳۹۹ با عشق به سالمندان و کودکان، فعالیت خود را در راستای ارائه خدمات مراقبت، نگهداری و پرستاری از سالمندان و کودکان آغاز کرد. اعزام پرستار سالمند در منزل، پرستار کودک در منزل، مراقب و همراه بیمار در بیمارستان از مهم‌ترین خدمات موسسه است. امن و آرام در تلاش است تا به اولین و امن‌ترین انتخاب خانواده‌ها برای نگهداری از سالمندان و کودکانشان تبدیل شود. توجه به مراحل اولیه پس از سکته مغزی در سالمندان بسیار مهم است و می‌بایست این مراحل را جدی گرفت و اقدامات لازم را هر چه سریع‌تر انجام داد. مراحل اولیه درمان و بستری شدن در بیمارستان شامل دارو درمانی، جراحی در صورت لزوم، کنترل علائم حیاتی، کنترل منظم فشار خون، ضربان قلب، سطح اکسیژن خون و سایر مراقبت‌های اولیه است.

علاوه بر این، پرستاران سالمند با برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های روزمره، مانند ورزش‌های سبک و تفریحات متناسب با علایق سالمند، به حفظ سلامت روانی و جسمانی آنان کمک می‌کنند. این کار علاوه بر افزایش سلامتی، امکان حضور سالمند در جامعه را افزایش داده و امید به زندگی را در آنها بالا می برد. اگر پرستار قرار باشد کار های درمانی سالمند شما را انجام دهد بله تمام تجهیزات مورد نیاز را همراه خود دارد. اگرچه تبلیغات در مورد مکمل های سکته مغزی ممکن است اغوا کننده باشد اما همیشه قبل از خرید و استفاده با پزشک مشورت کنید. برخی از مکمل ها خطر سکته مغزی را افزایش می دهند، این ممکن است روی بطری نوشته نشده باشد.

تفاوت مراقب و پرستار ( کارشناس پرستاری ) چیست ؟

این پرستاران با درک نیازهای خاص سالمندان و فراهم کردن حمایت‌های لازم، می‌توانند به حفظ سلامت و خوشحالی این افراد کمک کنند. انتخاب یک پرستار مناسب با ویژگی‌های اخلاقی و جسمانی مطلوب، می‌تواند تأثیر بسزایی بر زندگی سالمند و خانواده‌اش داشته باشد. همچنین توجه به حقوق و شرایط کاری پرستاران نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که این امر می‌تواند به افزایش انگیزه و کیفیت خدمات آن‌ها منجر شود. با کمک گرفتن از شرکت خدمات پرستاری کیان مهر در تهران می توانید با خیال راحت در تمامی مدت قرارداد، نیاز به پرستار سالمند را برطرف نمایید. در نهایت، توجه به نیازهای سالمندان و پرستاران می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی همه اعضای خانواده کمک کند.

قیمت پرستار شبانه روزی در منزل و هزینه نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل تهران (سال

رخورد می کنید،  در درجه ی اول آرامش خود را حفظ نمایید و به هیچ عنوان در اطراف فرد سروصدا نکنید همچنین به هیچ عنوان فرد را تکان ندهید. سعی کنید دکمه های لباس او را باز کنید و با اورژانس تماس گرفته و درخواست کمک کنید. مواظب باشید فردی که دچار سکته مغزی شده و به حالت بیهوشی است مواظب باشید درون دهن آن غذا نباشد که دچار خفگی شود. بنابراین، بعد از سکته مغزی افراد باید یک نوع فعالیت سبک با توجه به شرایط خود انتخاب کنند و نسبت به انجام آن پایبند باشند. به همین دلیل، بسیار مهم و ضروری است که ورزش را در برنامه روزانه خود بگنجانید.

شما می توانید با تشویق فرد به ورزش توانبخشی در خانه به سیم کشی مجدد مغزی وی کمک کنید تا در نهایت بهبود پیدا کنند. خانه سالمندان نگار با فراهم آوردن کلیه امکانات لازم برای سالمندانی که به سکته مغزی دچار شده‌اند، سعی دارد در ارائه هرچه بهتر خدمات به سالمندان عزیز کوشا باشد. در مرکز نگارعلاوه بر پزشک عمومی، پزشک‌های متخصص نیز بنا به برنامه آسایشگاه در مرکز حضور خواهند داشت و طبق وضعیت جسمی و روحی بیماران، توصیه‌های لازم را به ایشان ارائه می‌کنند. پرستاران نیز در این مرکز با توجه به توصیه‌های پزشکان خدمات لازم را به سالمندان ارائه می‌کنند. او مجموعه‌ای از موارد روزانه مانند کنترل تلویزیون، روزنامه، عینک، رادیو، پرده، پا یا بازو یا سردرد را باید به شما بفهماند.

مراقبت از بیمار سکته مغزی یک وظیفه پیچیده و چندبعدی است که به هماهنگی کامل میان بیمار، پرستار، خانواده و تیم درمانی نیاز دارد. توجه به جنبه‌های جسمی، روانی و اجتماعی بیمار و ایجاد محیطی امن و حمایت‌کننده، در کنار برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از تخصص‌های مختلف، به بهبود وضعیت بیمار و ارتقای کیفیت زندگی او کمک شایانی می‌کند. همچنین آموزش خانواده و مراقبین در مورد نحوه مراقبت از بیمار سکته مغزی و شناخت علائم هشداردهنده می‌تواند به بهبود وضعیت بیمار کمک کند. باید با متخصصان توانبخشی و پزشکان مشورت شود تا بهترین روش‌های مراقبت را بیاموزید. اگر شما وظیفه مراقبت از بیمار سکته مغزی در منزل را بر عهده داشته باشید، می دانید مراقبت صحیح از همان روزهای اول نقش مهمی را در روند بهبودی شخص بیمار ایفا می کند. مهم ترین عامل در مراقبت از بیمار سکته مغزی در منزل ، توجه به رفتار و علایم شخص پس از سکته و بررسی تمام شرایط او در طول دوران نقاهت است.

{

مراحل اولیه پس از سکته مغزی در سالمندان

|}

مراقبین و پرستاران سالمند نقش کلیدی در رسیدگی به بهزیستی روانی افراد پس از سکته دارند. مراقبت از سالمندانی که دچار سکته مغزی شده‌اند، نیازمند توجه و دقت زیادی است. تشویق به ورزش، توانبخشی روزانه، تمرینات فیزیکی و توانبخشی به بهبود مهارت‌های حرکتی و جلوگیری از ضعف عضلانی کمک می‌کنند. مراقبت‌های بعد از سکته مغزی اهمیت دارد زیرا می‌تواند به کاهش علائم و عوارض ناشی از سکته کمک کند و بهبودی بیمار را سریع تر کند. این مراقبت‌ها شامل تمرینات فیزیکی، گفتار درمانی، و رعایت رژیم غذایی سالم است. این مراقبت‌ها به بهبود کیفیت زندگی و تسریع روند بهبودی بیماران سکته مغزی کمک می‌کند.

علاوه بر کمک خانواده‌ها، مشاوره با روانشناس نیز می‌تواند به سالمندان کمک کند تا با این تغییرات روانی و عاطفی پس از سکته مغزی کنار بیایند. درمان‌های شناختی رفتاری به سالمندان کمک می‌کند تا الگوهای فکری منفی را تغییر دهند و مهارت‌های مقابله‌ای جدیدی بیاموزند. امیدوارم که وضعیت بیمار سکته مغزی پس از ترخیص از بیمارستان رو به بهبودی باشد. با این حال، گاهی اوقات عوارض جانبی جدید سکته مغزی ماه ها پس از ترخیص خودش را نشان خواهد داد. اگر در مورد عزیز خود چیزی غیر معمول یا متفاوت مشاهده کردید، در اسرع وقت با پزشک ایشان یا متخصص مغز و اعصاب مشورت کنید.

برای تقویت این ناحیه از ارتباط مغز و بدن، با یک آسیب‌شناس گفتار و زبان همکاری کنید. تمرکز بر روی مناطق احتمالی بروز مشکل در بدن، مانند پاها و دست‌ها، می‌تواند به جلوگیری یا درمان علائم شایع مانند افتادگی پا و انقباض دست یاری کند. عملکرد بازسازی در هر دو این مناطق، دروازه‌ای برای به‌دست‌آوردن استقلال کامل است. تغییر رژیم غذایی سالم، یک برنامه ورزشی متناسب، محدود کردن الکل و استعمال دخانیات، و یک رژیم دارویی برای تعادل فشار خون و سایر شرایط مرتبط، از جمله نکات مهمی است که باید در نظر گرفته شود. در انجام پرستاری از سالمندان، مراقبان می‌توانند از این روش برای یاری به عزیزانشان در مراحل اولیه استفاده کنند. علاوه بر مراحل توان‌بخشی، ایجاد و تداوم سبکی از زندگی در جلوگیری از سکته دوم اهمیت بسیار زیادی دارد.

عوامل مختلفی از جمله سن، میزان شدت سکته مغزی و سلامت عمومی بدن می‌تواند بر امید به زندگی فرد و طول عمر او تاثیر داشته باشد. آگاهی از علائم فوق، به خصوص اگر با فردی که در گروه پرخطر قرار دارد زندگی می‌کنید (مانند بیماران دیابتی و فشار خون بالا)، بسیار مهم است. همچنین سالمندانی که از سکته مغزی جان به در می‌برند، برای آن‌که سریع‌تر و آسان‌تر به زندگی برگردند، به خدمات متخصصینی مانند فیزیوتراپیست، گفتاردرمانگر و … نیاز دارند. شخص سالمند بعد از سکته مغزی برای انجام فعالیت‌های روزمره‌ای مانند استحمام، لباس پوشیدن، غذا خوردن، دستشویی رفتن و ارتباطات ساده به کمک نیاز خواهد داشت. سالمندان پس از سکته مغزی به سرعت به‌طور کامل به اطرافیان وابسته می‌شوند. یکی از مهم‌ترین وظایف پرستار، کمک به بیمار در انجام تمرینات توانبخشی است که به بهبود عملکرد جسمی و حرکتی بیمار کمک می‌کند.

این فعالیت‌ها شامل غذا خوردن، لباس پوشیدن، بهداشت شخصی و حتی تحرک فیزیکی می‌شوند. حرکت و تکرار مداوم، ارتباطات از دست رفته ناشی از سکته مغزی را دوباره تقویت می‌کند، هم به‌صورت کمک توسط مراقب و هم اگر توسط بیمار به‌صورت مستقل تمرین شود. شوک ناشی از مواجهه با نخستین سکته مغزی می‌تواند بسیار زیاد باشد، اما برای بازماندگان سکته این مسئله حیاتی است که از احتمال وقوع سکته‌های بعدی آگاه باشند. پس از نخستین سکته، خطر ابتلا به سکته بعدی در بیماران به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌یابد. همراه بودن خانواده‌ها در درمان بیماران مبتلا به سکته مغزی برای تصمیم گیری‌های درمانی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

در صورت مشاهده هر یک از علائمی که در این قسمت با آنها آشنا شدید، استخدام پرستار سالمند در منزل ساعتی (نیمه وقت) یا شبانه روزی ضروری است. در این وضعیت یک متخصص گفتار و زبان با فرد بیمار همکاری خواهد کرد تا او مجددا صحبت کردن را بیاموزد و عملکرد گفتار بهبود یابد. چنانچه ارتباط کلامی برای فرد دشوار باشد به او کمک خواهد کرد تا راه‌های ارتباطی جدیدی پیدا کند. مهم ترین راهکار برای کمک به بیماران هنگام دشواری در یادآوری، برقراری ارتباط مستمر با آن ها می‌باشد. باید رو‌ به روی فرد مورد نظر ایستاده، به‌ وضوح صحبت کرده و با استفاده از زبان بدن و دادن وقت کافی به فرد برای درک مطالب دشواری‌های او را تا حد امکان کاهش دهیم.

علت دیگر وجود یک لخته کوچک است که باعث بسته شدن رگ های مغز می شود- این عارضه ترومبوز مغزی نام دارد . مراقبین با ایجاد یک برنامه روزانه برای بیمار و مراقبت از او می‌توانند وظایف خود را با نظم و دقت بیشتری انجام دهند. نشانه‌هایی مانند کاهش درک اتفاقات، از دست رفتن حافظه کوتاه مدت، کاهش مهارت های شناختی و ناتوانی در قضاوت از علائم این اختلال هستند. نیمکره راست، وظیفه تفکر و شناخت، کنترل احساسات و درک جهت‌گیری در فضا یا همان موقعیت‌یابی را دارد. نیمکره چپ قسمتی است که مهارت‌های زبانی و ارتباطی، یعنی صحبت کردن و درک رفتار و صحبت دیگران در آن شکل می‌گیرند. همچنین برای دریافت خدمات درمانی در منزل از طریق شماره تماس های زیر اقدام نمایید.

هنگام انجام مانورهای پیچیده مانند استفاده از بالابر مکانیکی برای داخل و خارج شدن از رختخواب، بیمار می‌تواند با هماهنگی پرستار بیمار سکته مغزی در منزل کار کند. به او دستور دهید که دستش را روی اهرم آزاد کننده بالابر بگذارد و فشار دهد. پرستاری از بیمار سکته مغزی توسط متخصصان ما در زینوکلینیک – بهترین مرکز درمان در منزل و پرستاری در منزل تهران – ارائه می شود. سکته مغزی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های سلامتی در جهان است که می‌تواند به عوارض جسمی و روانی گسترده‌ای منجر شود. بیمارانی که از سکته مغزی جان سالم به در می‌برند، اغلب برای بازگشت به زندگی عادی به مراقبت‌های تخصصی نیاز دارند. آتیه پرستاران سلامت با تیمی از متخصصان حرفه‌ای، خدمات جامعی برای این بیماران در منزل ارائه می‌دهد که شامل دو سطح مراقبت ساده و مراقبت تخصصی است.

تغذیه مناسب برای بیماران سکته مغزی بسیار اهمیت دارد زیرا تغذیه صحیح می‌تواند به بهبود عملکرد مغزی، افزایش قدرت جسمی و ایجاد انرژی لازم برای بهبودی کمک کند. در کنار مراقبت از بیمار، همچنین نیاز است که پزشک بیمار در جریان فرایند بهبود او باشد، که برای این موضوع میتوان از ویزیت متخصص در منزل بهره برد. پرستار سالمند با دریافت توصیه‌های لازم از پزشک معالج، به بیمار در فرایند درمان کمک می‌کند. بدون تردید برقراری ارتباط یکی از حوزه‌هایی است که سکته مغزی اختلال شدیدی را در آن ایجاد می‌کند. سالمندان بعد از سکته مغزی نمی‌توانند واژگان درست را برای کامل کردن جملاتشان پیدا کنند.

به طور خلاصه، بعد از سکته مغزی، انتظار طیف وسیعی از مشکلات جسمی، شناختی و روحی وجود دارد. مراقبت مناسب و توانبخشی می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی بیمار و بازگشت او به زندگی مستقل کمک کند. نگهداری از بیمار سکته مغزی و پرستاری از بیمار سکته مغزی نیازمند توجه مداوم از سوی خانواده‌ها است. زیرا احتمال رخ دادن دوباره سکته بعد از گذراندن تنش‌های اولیه همچنان وجود دارد و تنها با مراقب بیمار حرفه ای، می‌توان او را از علائم و عوارض جانبی در امان نگه داشت. چگونه یک مراقب سالمند حرفه‌ای در تهران پیدا کنیم؟ مرکز خدمات پرستاری پارسیان مهرپرور آماده اعزام پرستار سالمند شبانه روزی در منزل جهت رفع نیاز های سالمند شما می‌باشد.


سایت اصلی