همه چیز درباره سیر سیاه اصل موجود در فروشگاه آریوکالا/09109483228

فرآیند تخمیر چای

هر چه دما بیشتر باشد، روند تخمیر سیر سیاه سریعتر می شود. سیر در دمای 70 درجه دو برابر سریعتر از دمای 60 درجه تخمیر می شود. طبق تحقیقات سیرسی، در دمای بین 70 تا 80 درجه بهترین تخمیر می شود و کیفیت، طعم و رنگ بهتری به دست می آورد.

 

محتوای آب سیر حدود 63 درصد است که باید در طول فرآیند تخمیر به 40-50 درصد برسد تا بتوان آن را به بهترین نحو مصرف کرد. اگر مقدار آب سیر کمتر از این مقدار باشد سیر خشک می شود و خوردن آن سخت می شود.

 

اگر سیر در دمای بین 80 تا 90 درجه تخمیر شود، شکر حل شده در آب کاهش می یابد و طعم آن شیرین نمی شود. هیدروکسی متیل فورفورال نیز در فرآیند تخمیر افزایش می یابد که زیر 60 درجه است. اینکه آیا هیدروکسی متیل فورفورال یک ماده مفید یا مضر است در بین دانشمندان مورد بحث است. خواص مضر این ماده قبلاً به اثبات رسیده است، اما اخیراً خواص مفیدی مانند آنتی اکسیدان، ضد سرطان، ضد حساسیت و کاهش صدمات ناشی از هیپوکسی به آن نشان داده شده است (منبع).

 

خلاصه تحقیقات نشان می دهد که بهترین دما برای تخمیر سیر و تبدیل آن به سیر سیاه 70 درجه سانتی گراد است. لازم به ذکر است که فقط دما بی تاثیر است و خواص سیر سیاه تحت تاثیر عوامل دیگری مانند رطوبت است.

 

عوارض جانبی سیر سیاه

طبق تحقیقات، هیچ عارضه جانبی قابل توجهی از سیر سیاه وجود ندارد و مصرف منظم آن بی خطر و بی ضرر است. هیچ گزارشی از عوارض جانبی سیر سیاه برای کاهش وزن وجود ندارد. بنابراین به نظر می رسد که اثرات مضر سیر سیاه مختص میکروب ها و ویروس های موجود در بدن باشد!

حتما بخوانید:
ناسا به دنبال 2 مأموریت جدید به ونوس است تا درباره جهان "قابل سکونت گمشده" بیشتر بیاموزد

 

خوردن سیر سیاه فشار خون را کاهش می دهد. بنابراین افرادی که معمولا از فشار خون پایین رنج می برند باید سیر سیاه را همراه با غذاهایی که باعث افزایش فشار خون می شود بخورند. مثلاً غذاهای شور بخورید یا سیر سیاه را با یک یا دو لیوان آب بخورید

 

خواص سیر سیاه برای معده

برای دانستن خواص سیر سیاه، بسیاری از افراد آن را صبح ها با معده خالی مصرف می کنند تا از خواص درمانی آن بهره مند شوند. می توانید این سیر را صبح ناشتا رنده کرده و در آب حل کنید تا از خواص خوب آن بهره مند شوید. سیر سیاه برای تقویت سیستم ایمنی و تقویت عملکرد سلول های ایمنی مفید است. با خوردن سیر سیاه با معده خالی می توانید به کاهش وزن، تصفیه خون و تسکین درد معده کمک کنید.

 

خواص سیر سیاه برای التیام قلب

سیر سیاه می تواند به اندازه سیر تازه برای قلب مفید باشد. سیر سیاه باعث ایجاد پلاک های چربی در دیواره رگ های خونی می شود که منجر به باریک شدن رگ ها و جریان خون می شود و منجر به سکته مغزی و حملات قلبی می شود. سیر سیاه به دلیل خواص ضد التهابی که دارد از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند. بنابراین افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی بهتر است سیر بخورند.

 

بهترین زمان برای خوردن سیر سیاه

برای مصرف سیر سیاه دستور خاصی لازم نیست، اما بهتر است سیر سیاه را قبل از صبحانه میل کنید و برای بهره مندی از خواص سیر سیاه بهتر است به طور منظم آن را مصرف کنید.

حتما بخوانید:
روش ابدومینوپلاستی و خطرات جراحی زیبایی شکم + بعد تامی تاک

 

خواص سیر سیاه برای سلامتی و کنترل بیماری

همه شما حتما از سیر سفید استفاده کرده اید، اما سیر سیاه را نمی شناسید. سیر سیاه نیز مانند سیر سفید خواص زیادی برای سلامت بدن دارد.

 

در این متن انواع سیر را معرفی می کنیم، اما قبل از هر چیز بدانید که به دلیل خاصیت مقوی بودن سیر سیاه، مصرف آن قبل از خواب توصیه نمی شود. استفاده از این محصول برای تاثیر سیر سیاه و اثرات آن بر بدن توصیه می شود. آن را با معده خالی استفاده کنید.

 

همه چیز درباره خواص و فواید سیر سیاه

در مقایسه با سیر تجاری، سیر سیاه حاوی مواد مغذی بسیاری است و به طور گسترده ای به عنوان ادویه در آسیا و به ویژه در ژاپن استفاده می شود. سیر سیاه طعم شیرینی دارد و اندازه کوچکی دارد. دارای خواص درمانی و بافتی نرم است. برای پختن وبا و خوردن آن ایده آل است سیر سیاه را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا خواص سیر سیاه را از دست ندهد و منشأ سیر سیاه کاملاً مشخص نباشد، فقط به فواید آن اشاره می کنیم.

 

 سیر سیاه

دیدگاهتان را بنویسید

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum bayan escort - vip elit escort lyft accident lawyer html nullednulled themesLevitra