فواید روغن سرخ کردنی برای سلامتی و کاهش وزن

فواید و مضرات روغن سرخ کردنی برای سلامتی بدن

بسیاری از افراد به دلیل مصرف روغن زیاد، تمایلی به خرید سرخ کن ندارند، اما امروزه شاهد مدل های سرخ کن مجهز به سیستم کاهش مصرف روغن هستیم.

سرخ کن عمیق یکی از لوازم آشپزخانه برای سرعت بخشیدن به سرخ کردن انواع مواد غذایی مانند سیب زمینی، گوشت، ماهی، استیک و غیره در دمای معین است که امروزه سرخ کن های مختلفی در بازار موجود است که می توان آنها را به دو دسته تقسیم کرد.

سه دسته بر اساس عملکرد آنها: سرخ کن های کوچک، سرخ کن های الکترونیکی معمولی و سرخ کن های بدون روغن (سرخ کن های عمیق) مدل های مختلف این سه دسته از نظر محتوا، ویژگی ها و ظرفیت با یکدیگر متفاوت هستند، بنابراین این دلیل برای تفاوت قیمت سرخ کن.البته برند سازنده در قیمت سرخ کن تاثیری ندارد.از بهترین قیمت های سیب زمینی سرخ کن موجود در بازار، قیمت سرخ کن تفال، قیمت سرخ کن دلونگی، قیمت سرخ کن فیلیپس، قیمت سرخ کن مولینکس، قیمت سرخ کن پارس، قیمت سرخ کن کنوود و …. .

بسیاری از افراد به دلیل استفاده زیاد از روغن نگران خرید سرخ کن هستند اما امروزه شاهد مدل هایی از سرخ کن ها هستیم که مجهز به سیستم کاهش مصرف روغن هستند و به برخی از مدل ها سرخ کن بدون روغن می گویند که برای سرخ کردن نیازی به روغن ندارند. . . . آنها غذا نخواهند داشت.

این چیپس سیب زمینی بهترین و ایده آل ترین انتخاب برای شماست چرا که خوردن غذاهای چرب و سرخ شده تاثیر منفی بر سلامت انسان دارد و منجر به بیماری های مختلف به خصوص بیماری های قلبی می شود اما با خرید این چیپس زندگی سالم تری خواهید داشت. در ادامه به معرفی آردهای بدون روغن و دلایل برتری آردهای بدون روغن نسبت به آردهای معمولی می پردازیم.

بدون روغن چی سرخ میشه؟

با اینکه بهش میگن سرخ کردن بدون روغن ولی بعضیاشون کمی روغن میخواد، ماهیتابه های بدون روغن اصلا غذا رو سرخ نمیکنن! در عوض، این دستگاه‌ها از فن‌ها و سیستم‌های گرمایشی استفاده می‌کنند که به آنها اجازه می‌دهد مانند یک اجاق همرفتی کار کنند، جایی که هوای گرم به سرعت در اطراف سبد یا سینی پخت و پز گردش می‌کند. غذای سرخ شده شما مانند غذای سرخ شده است اما بدون روغن.

حتما بخوانید:
علوم دانه برف توضیح داده شده است اخبار فاکس

یاد بگیرید که سرخ کن بدون روغن چگونه کار می کند و چرا بهتر است

مدل های مختلف فرهای بدون روغن برای سرخ کردن به روغن کمی نیاز دارند و برخی از مدل ها برای سرخ کردن نیازی به روغن ندارند. این نوع فر عمیق دارای محفظه ای با دمای 200 درجه در حین کار می باشد که در نتیجه فرآیند پخت متفاوتی ایجاد می کند و غذا از هر طرف با حرارت تماس پیدا می کند که در نتیجه قسمت بیرونی داخل غذا کاملا ترد و آبدار است.

سرخ کن های بدون روغن را می توان یکی از لوازم خانگی دانست که مزایای زیادی نسبت به مدل های سرخ کن معمولی دارد که در آن سرخ کن های بادی بهتر از چهار روش استاندارد هستند. پیشنهاد میکنم برای تهیه انواع غذا با دستگاه سرخ کن به این مقاله سری بزنید.

1- میزان کالری و چربی غذاهای پخته شده با سرخ کن های بدون روغن بسیار کم است، بنابراین دیگر نگران چربی خون بالا، بیماری های قلبی و چاقی نخواهید بود.

2-چون هوای گرم در همه جای غذا پخش می شود و قطرات روغن وجود دارد. غذا ترد و خوشمزه با روغن کمتری است.

3- در این تابه می توانید از یک قاشق غذاخوری روغن استفاده کنید تا رنگ و بافت غذا بهتر حفظ شود، اما در تابه معمولی باید مقدار زیادی روغن استفاده کنید.

4- سرخ کن های بدون روغن میزان چربی غذا را نسبت به سایر روش های پخت کاهش می دهند، مثلا سینه مرغ سرخ شده در روغن 30 درصد چربی بیشتری نسبت به سینه کبابی دارد، اما میزان چربی در هنگام پخت سینه بدون روغن. نسبت به روش های معمولی 75 درصد کاهش یافته است

حتما بخوانید:
ساحل کالیفرنیا پس از هفته ها فاضلاب مکزیکی بسته شد: گزارش می دهد

5- اگر می خواهید بدون حذف وعده های غذایی لاغر شوید به شما توصیه می کنیم سرخ کن بدون روغن بخرید. این ابزارها را می توان ابزاری ایده آل برای پخت مواد غذایی دانست.

6- سرخ کردن غذا در چربی علاوه بر افزایش چربی و کالری، حاوی ترکیبات مضری مانند آکریل آمید نیز می باشد، این ترکیبات باعث افزایش سرطان کلیه، آندومتر و تخمدان می شوند، در حالی که در روغن های بدون چربی، آکریل آمید سایزش کاهش می یابد. مواد غذایی سرخ شده حدود 90 درصد کاهش می یابد.

7- سشوارهای بدون روغن به دلیل استفاده کمتر از روغن و نداشتن روغن نسبت به مدل های معمولی ایمن تر هستند و همچنین راحت تر تمیز می شوند.

8- از این سرخ کن ها می توانید برای تهیه و پخت انواع کیک و شیرینی استفاده کنید.

در خاتمه، خرید سرخ کن بدون روغن برای کسانی که دوست دارند غذای سالم تری با کالری و چربی کمتر بخورند و به حفظ سلامتی خود کمک کند، انتخاب ایده آلی است.

سرخ کن های بدون روغن چگونه کار می کنند؟

فن و مکانیسم گرمایش سرخ کن بدون روغن اجازه می دهد تا هوای گرم در اطراف سبد پخت و پز یا سینی با حرکات دایره ای از پایین به بالای دستگاه بدون اینکه روغن خیلی داغ شود، گردش کند. این حرکت سریع بدون روغن یک اثر همرفتی ایجاد می کند که غذا را پخته و قهوه ای می کند. گرما همچنین زمان پخت را کوتاه می کند و در عین حال غذا را مرطوب و ترد نگه می دارد.

نحوه استفاده از تابه بدون روغن

سرخ کن هوا دارای حالت های پخت آسان از پیش تعیین شده مانند ماهی، استیک، مرغ، کیک، میگو، گریل و سرخ شده است. درجه حرارت و حالت پخت را بر اساس آنچه می‌پزید یا آنچه در دستور غذا پیشنهاد می‌شود، تنظیم کنید. فراموش نکنید که سرخ کن را بدون روغن برای پخت بهینه گرم کنید. همچنین برای تمام اطلاعات اولیه، دفترچه راهنما را بخوانید.

https://www.tasteofhome.com/collection/things-you-can-make-in-an-air-fryer/

 

دیدگاهتان را بنویسید

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik android rat duşakabin fiyatları hack forum fethiye escort bayan escort - vip elit escort html nullednulled themesLevitraMobil Ödeme Bozdurmarekorbetgenco bahisdeneme bonusu veren sitelerBağlama büyüsü