[ad_1]

مقامات این شرکت گفتند که اولین برداشت ماهی آزاد اصلاح شده ژنتیکی در این هفته پس از تاخیر در ابتلا به بیماری همه گیر در فروش اولین حیوان اصلاح شده مجاز برای مصرف انسان در ایالات متحده آغاز شد.

سیلویا ولف ، مدیرعامل شرکت گفت ، چندین تن ماهی قزل آلا که توسط شرکت بیوتکنولوژی AquaBounty Technologies Inc طراحی شده است ، هم اکنون در رستوران ها و غذاخوری های خارج از خانه – که در آنها نیازی به برچسب گذاری به عنوان اصلاح شده ژنتیکی نیست – در غرب میانه و ساحل شرقی هدف قرار خواهد گرفت.

تاکنون تنها مشتری اعلام کرده است که به فروش ماهی قزل آلا می پردازد Samuels و Son Seafood ، توزیع کننده غذاهای دریایی مستقر در فیلادلفیا است.

AquaBounty ماهی قزل آلا را با رشد سریعتر در مزرعه پرورش آبزی پروری داخلی در آلبانی ، ایندیانا پرورش داد. ماهی ها اصلاح شده اند که رشد آنها دو برابر سریعتر از ماهی قزل آلا وحشی است و در 18 ماه و نه 36 ، به اندازه های بازار – از 8 تا 12 پوند (3.6 تا 5.4 کیلوگرم) رسیده است.

فروشگاه شیرینی فروشی مریلند CHICKAD هایی را که با شکلات پوشانده شده اند به فروش می رساند: “با سفارشات”

این شرکت مستقر در ماساچوست در ابتدا قصد داشت این ماهی را در اواخر سال 2020 صید کند. ولف توضیح می دهد که کاهش تقاضا و قیمت بازار ماهی قزل آلا در اقیانوس اطلس ، که توسط همه گیری دامن زده می شود.

وی گفت: “تأثیر COVID باعث شد تا در برنامه اصلی خود تجدید نظر کنیم … پس هیچ کس به دنبال ماهی آزاد نبود.” “اکنون ما از این موضوع بسیار هیجان زده شده ایم. ما با بهبود اقتصادی زمان برداشت را تعیین کرده ایم و می دانیم که تقاضا همچنان افزایش خواهد یافت.”

اگرچه سرانجام به صفحات غذایی راه پیدا می کند ، اما ماهی اصلاح شده ژنتیکی سال ها تحت فشار محیط بانان قرار دارد.

در ماه ژانویه ، شرکت بین المللی خدمات غذایی آرامارک با اشاره به نگرانی های زیست محیطی و تأثیرات احتمالی بر جوامع محلی که ماهی قزل آلا وحشی برداشت می کنند ، تعهد خود را برای فروش چنین ماهی قزل آلا اعلام نکرد.

این اطلاعیه مشابه سایر شرکت های بزرگ غذایی – کمپاس گروه و سودکسو – و بسیاری از خرده فروشان مواد غذایی بزرگ ایالات متحده ، شرکت های غذاهای دریایی و رستوران ها منتشر شد. Costco ، Kroger ، Walmart و Whole Foods ادعا می كنند كه آنها ماهی سالمون اصلاح شده یا كلون شده را نمی فروشند و باید برچسب آنها را به این ترتیب بزنند.

تحریم ماهی قزل آلا AquaBounty بیشتر از جانب فعالان کمپین Block Corporate Salmon صورت می گیرد که هدف آن محافظت از ماهی آزاد و حفظ حقوق مردم محلی برای انجام ماهیگیری پایدار است.

جان راسل ، یکی از اعضای این کمپین و سازمان دهنده عدالت غذایی با The Maritime Alliance ، گفت: “ماهی آزاد مهندسی ژنتیک تهدید بزرگی برای هرگونه چشم انداز وجود یک سیستم غذایی سالم است. مردم به راه هایی برای ارتباط با غذایی که می خورند نیاز دارند تا بدانند از کجا آمده است.” در اقیانوس اطلس شمال غربی “این ماهی ها بسیار جدید هستند – و گروه بسیار پر سر و صدایی از مردم با آن مخالف هستند. این یک پرچم قرمز بزرگ برای مصرف کنندگان است.”

این چهارشنبه ، 19 ژوئن 2019 ، پرونده اولین دسته تخم مرغ زیست مهندسی ماهی قزل آلا در اقیانوس اطلس را در یک سینی انکوباتور در تاسیسات AquaBounty Technologies در آلبانی ، ایندیانا نشان می دهد (عکس AP / مایکل کانروی ، پرونده)

این چهارشنبه ، 19 ژوئن 2019 ، پرونده اولین دسته تخم مرغ ماهی قزل آلا را با استفاده از مهندسی زیستی در یک سینی جوجه کشی در تاسیسات AquaBounty Technologies در آلبانی ، ایندیانا نشان می دهد (عکس AP / مایکل کانروی ، پرونده)

تحقیق در حال جستجو برای منشأ شبکه های خطرناک حقوق HAWAII است

ولف گفت که اطمینان دارد اشتهای ماهی دارد.

ولف گفت: “بیشتر ماهی قزل آلا در این کشور وارداتی است و در طی همه گیر شدن بیماری ما نتوانستیم محصولاتی را به بازار عرضه کنیم.” “بنابراین داشتن یک منبع داخلی تأمین که به اندازه ماهی قزل آلا فصلی نیست و در یک محیط بسیار کنترل شده و بیوساف تولید می شود ، برای مصرف کنندگان اهمیت بیشتری دارد.”

AquaBounty ماهی قزل آلا را به عنوان ضد درد و آنتی بیوتیک به بازار عرضه می کند و ادعا می کند که محصول آن با ردپای کربن کاهش یافته و هیچ یک از خطرات آلوده کننده اکوسیستم های دریایی مانند پرورش سلول های دریایی سنتی وجود ندارد.

این شرکت گفت ، با وجود رشد سریع ، ماهی آزاد اصلاح شده ژنتیکی به غذای کمتری نسبت به اکثر ماهی های پرورش ماهی اقیانوس اطلس نیاز دارد. دستگاه های بیوفیلتراسیون آب موجود در مخازن متعدد 70،000 گالنی (264،979 لیتر) موجود در مرکز ایندیانا را تمیز نگه می دارند و باعث می شوند ماهی کمتر بیمار شود و یا نیاز به آنتی بیوتیک داشته باشد.

FDA ماهی سالمون AquAdvantage را در سال 2015 “ایمن و م effectiveثر” تأیید کرد. این تنها حیوان اصلاح شده ژنتیکی بود که برای مصرف انسان تأیید شد تا زمانی که تنظیم کننده های فدرال در ماه دسامبر یک خوک اصلاح شده ژنتیکی را برای مواد غذایی و پزشکی تأیید کردند.

در سال 2018 ، تاسیسات توسعه یافته آژانس فدرال AquaBounty در ایندیانا ، که در حال حاضر حدود 450 تن (408 متر تن) ماهی قزل آلا از تخم مرغ وارداتی از کانادا رشد می کند ، اما قادر به جمع آوری بیش از دو برابر این مقدار است.

اما در یک بازار داخلی متغیر که به طور فزاینده ای به منشا ، سلامت و پایداری و حیات وحش بیش از غذاهای دریایی پرورشی اهمیت می دهد ، دیگران نظر متفاوتی نسبت به ماهی قزل آلا دارند که برخی منتقدان آن را “Frankenfish” می نامند.

بخشی از دافعه داخلی به چگونگی برچسب گذاری ماهی مهندسی براساس دستورالعمل های FDA مربوط می شود. ماهیگیری ماهی قزل آلا ، پرورش دهندگان ماهی ، عمده فروشان و سایر سهامداران تمایل به روشهای مشخص برچسب گذاری دارند تا اطمینان حاصل شود که مشتریان از خرید یک محصول طراحی شده مطمئن هستند.

قانون برچسب گذاری USDA شرکت ها را ملزم می کند با استفاده از کد QR ، نمایش متن روی یک بسته یا علامت برچسب ، مواد اصلاح شده ژنتیکی را در مواد غذایی فاش کنند. انطباق اجباری با این آیین نامه از ژانویه لازم الاجرا می شود ، اما این قوانین در مورد رستوران ها یا خدمات غذایی اعمال نمی شوند.

ولف گفت این شرکت متعهد است هنگام فروش ماهی خود در ماههای آینده در فروشگاه های مواد غذایی ، از برچسب “مهندسی ژنتیک” استفاده کند.

برای دریافت برنامه FOX NEWS اینجا را کلیک کنید

در ماه نوامبر ، قاضی دادگاه ایالات متحده وینس چابریا در سانفرانسیسکو تأیید کرد که FDA اختیار نظارت بر حیوانات و ماهی های اصلاح شده ژنتیکی را دارد. اما او تصمیم گرفت که آژانس نتایج زیست محیطی فرار ماهی قزل آلا از AquaBounty به طبیعت را به درستی ارزیابی نکرده باشد.

این شرکت با بیان اینکه این فرار بعید به نظر می رسد ، گفت: ماهی ها بصورت شبانه روزی تحت کنترل قرار می گیرند و در مخازن دارای صفحه ، شبکه ، تور ، پمپ و ضد عفونی شیمیایی نگهداری می شوند تا از فرار جلوگیری کند. ماهی قزل آلا این شرکت نیز ماده و استریل است که از جفت شدن آنها جلوگیری می کند.

ولف گفت: “ماهيان ما در واقع براي رشد در زميني طراحي شده اند. اين بخشي از آنهاست كه آنها را منحصر به فرد مي كند.” “و ما به این حقیقت افتخار می کنیم که مهندسی ژنتیک به ما امکان می دهد غذاهای سالم بیشتری را به روشی ایمن ، ایمن و پایدار به بازار عرضه کنیم.”

[ad_2]

منبع: khabar-bazi.ir