طبق مطالعه سال 2015 ، 0.01٪ تا 50٪ در محصولات آرایشی و 1٪ تا 30٪ در محصولات تمیز کننده از آن گزینه به کار گیری قرار می گیرد. اکثر نگرانی ها در گزینه SLS از همین واقعیت ناشی می شود که می اقتدار آن را در محصولات زیبایی و محافظت از خود و همینطور در پاک کننده های خانگی یافت. به کار گیری می شود. سدیم لوریل سولفات یک دترجنت و سورفکتانت است؛ بدین معنا که برهمکنش دربین متاع و موها را بهبود می بخشد و در همین راستا، کف ایجاد می شود که سبب ساز ارتقا تاثیر پاک کنندگی محصولاتی مثل شامپو و خمیر دندان و … همین بدان معنی میباشد که کشش سطحی در میان مواد را کاهش می دهد، به همین برهان است که به عنوان یک برهان پاک کننده و کف کننده به کار گیری می شود. به همین ادله می باشد که بخش اعظمی از محصولات اصلی سورفکتانت در خویش هستند. علم ممکن است روایت مختلفی را ابلاغ کند. ممکن می باشد SLS را در غذاهای خاصی که می خورید، در محدوده های تایید شده به وسیله FDA تماشا کنید. در صورت شستشو خطرات استفاده از آن دست کم است. اگر یک شوینده کفدار شکل دارید یا این که حیاتی شامپوتان کف لطف میکنید، احتمالاً از چیزی کلیدی SLS به کار گیری میکنید. از تماس تگزاپن یا این که سدیم لوریل اتر سولفات با دیده و پوست جدا خود داری نمائید و در شکل تماس آن را بشویید و به پزشک معالج مراجعه کنید. همین ماده شیمیایی در اکثری از محصولات پاک کننده و زیبایی یافت می شود، اما اکثر اوقات اشتباه گرفته می شود.افسانه های شهری آن را با سرطان، تحریک پوست و موارد دیگر دارای ارتباط می دانند. به این ترتیب محصولاتی که برای مدت طولانی بر روی پوست خواهند بود، در اکثر کشورها نمی توانند بیش از 0.05-2.5٪ SLS سدیم لوریل سولفات پودری داشته باشند. به علاوه به جهت ساخت کلیه محصولات محافظت از مو همچون شامپوها مانند شامپوهای ضد ریزش و شامپوهای ضد شوره، اشکال ژل های مو، اشکال رنگ مو ها، اشکال ماسک مو ها و …

ایندکسر